Evenementenverzekering

Deze verzekering biedt dekking voor het risico van afgelasting, opschorting, onderbreking, voortijdige beƫindiging van een evenement. De dekking is modulair opgebouwd zodat ook annulering door extreme weersomstandigheden en de uitval van personen verzekerbaar zijn.

Als organisator van een evenement kun je aansprakelijk gesteld worden voor schade geleden door derden. Jouw aansprakelijkheidsrisico kun je het beste met een doorlopende verzekering afdekken. Hierdoor heb je het hele jaar door dekking voor alle activiteiten. Uiteraard is het per evenement ook mogelijk op de evenementenverzekering.

Daarnaast is het mogelijk om de materiƫle schade aan (al dan niet gehuurde) licht- en geluidsapparatuur, decor, tenten en andere facilitaire zaken mee te verzekeren.

Indien er gasten, bezoekers of andere genodigden zijn is het raadzaam een ongevallenverzekering voor deze personen af te sluiten. Alhoewel deze verzekering ook op doorlopende basis is af te sluiten zijn wij er voorstander van dit specifiek per evenement te beoordelen.

Geld aanwezig op locatie? Het risico van diefstal of verlies op locatie en tijdens transport kun je meeverzekeren.