Welkom op de website van DSV Verzekeringen

Je bent op deze pagina van onze website terechtgekomen omdat je lid bent van Nikon Club Nederland bent en meer wilt weten over het verzekeringsaanbod. NCN heeft hiervoor afspraken gemaakt met DSV Verzekeringen in Hilversum.

DSV biedt jou een interessant verzekeringsaanbod met aantrekkelijke ledenkorting en uitgebreide voorwaarden. Hieronder worden de diverse verzekeringen genoemd met een korte uitleg. Wil je meer informatie, een premie berekenen of de verzekering afsluiten, klik dan op de desbetreffende link. Voor vragen kun je ook bij één van onze medewerkers terecht, bel voor de apparatuurverzekering met Daniëlle Wissink op telefoonnummer 035-7517945 en voor de overige verzekeringen met Anouk Hulsman op het nummer 035-6773103.

Apparatuurverzekering
Zorgverzekering
Motorrijtuigenverzekering
Reis- en ongevallenverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen
Particuliere schadeverzekeringen
Productieverzekering


Apparatuurverzekering

NCN leden krijgen 10% korting op de premie of een lager eigen risico (€ 100,- i.p.v. € 200,-) op de speciale apparatuurverzekering. Met deze verzekering ben je 24 uur per dag All Risks verzekerd op basis van zeer uitgebreide condities.

 • Je apparatuur is zonder afschrijving of ingewikkelde nieuwwaarderegeling voor het verzekerde bedrag verzekerd;
 • Je kiest zelf het dekkingsgebied dat je nodig hebt, Nederland, Europa of de gehele wereld;
 • Automatische dekking voor vervangen, nieuw aangeschafte, gehuurde en geleende apparatuur;
 • Uitbreidingsmogelijkheden voor verhuur en molestdekking in oorlogsgebieden;
 • Uitermate scherpe premies met een razendsnelle schadeafwikkeling.

Deze verzekering is eenvoudig af te sluiten via onze website www.apparatuurverzekering.nl. Hier kun je alle informatie vinden.

     

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. Met deze basisverzekering ben je verzekerd voor de standaardzorg van bijvoorbeeld een huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kan iedereen zich (vrijwillig) aanvullend verzekeren voor kosten die de basisverzekering niet vergoedt.

In ons verzekeringsaanbod voor NCN leden bieden wij jou de volgende twee mogelijkheden voor een zorgverzekering met de ruimste vergoedingen en een scherpe premie:

Bent u zelfstandig ondernemer en staat uw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kunt u gebruik maken van het MKB DSV collectief:

Bent u particulier:

 • klik hier en maak in de onafhankelijke zorgvergelijkingsmodule van Upiva een premieberekening van een collectieve zorgverzekering met extra voordeel.        

        

Motorrijtuigenverzekering

Bespaar fors op de premie van je auto- of motorverzekering. Wij bieden je de mogelijkheid om een uitstekende motorrijtuigenverzekering af te sluiten voor een scherpe prijs. Naast de interessante korting krijg je ook de garantie dat, ongeacht het aantal schadevrije jaren, de B/M korting van je huidige verzekering wordt overgenomen.

Via deze link kun je eenvoudig een premie berekenen en de verzekering afsluiten...

            

Reis- en ongevallenverzekering

Ben je voor je werk, als fotograaf, wel eens voor een klus in het buitenland?

Zorg er dan voor dat je goed verzekerd op reis gaat. Voor NCN leden is er een complete reis- en ongevallenverzekering specifiek afgestemd op de risico’s die je als fotograaf loopt.

Houd er rekening mee dat een particuliere reisverzekering geen dekking biedt voor de risico’s die je loopt tijdens een zakelijke reis.

NCN leden bieden wij de mogelijkheid om tegen een gunstige premie een complete zakenreisverzekering af te sluiten inclusief particuliere vakantiereizen, het molestrisico en ontvoering (behoudens een aantal uitgesloten landen dat facultatief is mee te verzekeren).

Daarnaast kan de verzekering uitgebreid worden met een:

 • Doorlopende ongevallenverzekering (ook dekking als je niet op reis bent)
 • Annuleringskostenverzekering
 • Verzekering voor de gezinsleden
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Wil je meer informatie of de verzekering afsluiten neem dan contact op met Anouk Hulsman op telefoonnummer 035-6773103 of stuur een e-mail met je vraag en contactgegevens naar anouk@mediapolis.nl.

                    

Aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen

Speciaal voor NCN leden is er een complete aansprakelijkheidsverzekering voor de risico's die je loopt tijdens de werkzaamheden als fotograaf.

In de uitoefening van je werk kun je schade veroorzaken aan derden. Bijvoorbeeld als je tijdens een klus schade toebrengt aan eigendommen van de opdrachtgever. Opzichtrisico is standaard uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering en een particuliere aansprakelijkheidsverzekering keert bij schade in werksituaties niet uit. Sluit hiervoor de aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen inclusief het opzichtrisico.

Deze zakelijke aansprakelijkheidsverzekering biedt o.a. ook dekking voor:

 • schade aan zaken onder opzicht:
  Schade die wordt toegebracht aan zaken van anderen die je voor het werk gebruikt, leent, huurt of op een andere manier onder je ‘opzicht’ hebt. Let er wel op dat niet alle zaken automatisch verzekerd zijn. Voor sommige zaken, zoals gehuurde apparatuur, is een aparte verzekering nodig ( apparatuurverzekering of productie-/evenementenverzekering );
 • aansprakelijkheidsverhogende bedingen:
  Naast goede leveringscondities is het belangrijk dat er duidelijke afspraken over schade en aansprakelijkheid worden gemaakt. Bedrijven hanteren vaak verkoop- of soms inkoopvoorwaarden waardoor het maar de vraag is of de eigen voorwaarden voldoende bescherming bieden. Daarnaast wordt er veelal in contracten de eis gesteld dat er een adequate aansprakelijkheidsverzekering is afgesloten; 
 • inloopdekking is meeverzekerd.

Premie

 • Bij maximaal € 150.000,00 bruto jaaromzet is de premie voor Europadekking € 200,00 en voor werelddekking € 350,00;
 • Bij maximaal € 300.000,00 bruto jaaromzet is de premie voor Europadekking € 400,00 en voor werelddekking € 600,00;
 • Bij maximaal € 500.000,00 bruto jaaromzet is de premie voor Europadekking € 550,00 en voor werelddekking € 750,00

Genoemde premies zijn per jaar, exclusief assurantiebelasting en poliskosten en onder voorbehoud van acceptatie en tariefswijzigingen.                            

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen

Verzeker je tegen de risico's van inkomensverlies als gevolg van (blijvende) arbeidsongeschiktheid. Wij bieden je hiervoor verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, samengesteld voor specifieke beroepen. Ontvang als NCN lid 7,5% korting op de premie en 10% korting op de advies- en bemiddelingskosten.

Voor zelfstandig ondernemers bestaat geen ziektewet, bij arbeidsongeschiktheid ben je afhankelijk van eigen reserves, of je eventuele partner met inkomen. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Hiervoor bieden wij jou de mogelijkheid om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten met een interessante korting. Deze verzekering is geheel op maat samen te stellen waardoor je zelf een grote invloed kunt hebben op de premie. Daarnaast is de premie aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als ‘persoonlijke verplichting’. De fiscus betaalt hierdoor indirect een groot deel (tot 52%) van de premie.

Neem contact op met een medewerker van DSV Mediapolis voor meer informatie, telefoonnummer 035-6773103.

                                     

Particuliere schadeverzekeringen

Als NCN lid kun je gebruik maken van het Collectief Verzekeringsplan; een compleet pakket particuliere schadeverzekeringen met aantrekkelijke kortingen en een uitgebreide dekking.

Deelnemen aan het Collectief Verzekeringsplan bied je o.a. de volgende voordelen:

 • Lage premies door collectiviteitskorting;
 • Online premie berekenen en verzekering afsluiten;
 • 24-uurs (online) dienstverlening;
 • Persoonlijke ondersteuning en advies op werkdagen door medewerkers van DSV Mediapolis;
 • Snelle en directe schaderegeling en noodhulp;
 • Gespreide betaling mogelijk.

Via deze link kun je eenvoudig een premieberekenen, de verzekering afsluiten en meer informatie vinden...

                                            

Productieverzekering

De productieverzekering biedt een complete dekking voor calamiteiten die zich gedurende het gehele productieproces kunnen voordoen, voor zowel de materiële schade als de gevolgschade. De dekking van een productieverzekering is altijd modulair opgebouwd. Dat komt door de veelzijdigheid van de producties en omdat niet iedere productie een dekking van alle rubrieken nodig heeft kun je dit facultatief regelen.

1. Opnamemateriaal | 2. Extra kosten bij overige schade | 2+ Extra kosten bij overige schade | 3. Uitval personen | 4. Rekwisieten/sets/garderobe | 5. Apparatuur | 6. Eigendommen van derden | 7. Geld

Met een productieverzekering weet je zeker dat de schade betaald wordt zodat een productie altijd afgemaakt kan worden. Het is daarbij niet belangrijk wie de schade heeft veroorzaakt (als dat al bekend is/wordt). Daarnaast is er vaak in de leveringsvoorwaarden van de ingehuurde bedrijven een bepaling opgenomen dat zij niet of niet volledig verantwoordelijk kunnen worden gehouden. In tegenstelling tot veel andere verzekeringen bepaalt hier de producent of een schade wel of niet verhaald wordt, hetgeen wel zo prettig is als je nog geruime tijd moet samenwerken. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 035-6773103.