Oplichting via (namaak) App

Blog

Sinds enige tijd worden meldingen ontvangen van verzekerden die, na hun fotoapparatuur op internet te koop hebben aangeboden, zijn opgelicht door een potentiële koper.

Lees meer

Drones

Blog

Nu drones niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij krijgt ook de wet & regelgeving omtrent het gebruik van (mini) drones steeds meer vorm. Hieronder treft u een korte update van de laatste regelgeving per 1 juli 2016.

In Nederland zijn de ministeries van Infrastructuur & Milieu en Defensie verantwoordelijk voor de wet en regelgeving voor luchtvaart. De standaardregels voor de bemande luchtvaart(Wet Luchtvaart) gelden ook voor drones.

Lees meer

UBO

Blog

Geld witwassen is een wereldwijd probleem. Zwart geld dat verdiend wordt met fraude, drugshandel en andere illegale activiteiten wordt vaak witgewassen door gebruik te maken van brievenbusfirma’s en ingewikkelde bedrijfsstructuren. Ook grote bedrijven die de belastingdienst om de tuin willen leiden, maken graag gebruik van complexe structuren om zich achter te verschuilen. Hierdoor is niet altijd duidelijk wie de uiteindelijke belanghebbende is.

Lees meer
Pagina 1 2 Alles